Aktuális figyelmeztetések

 • 15, 115 (busz), 70, 78 (trolibusz): ma 7:00-tól - 10:00-ig: terelés (rendezvény) - Hétfőn, kb. 7-10 óra között a járatok módosított rend szerint közlekednek. A trolibuszokra ideiglenesen a Kálmán Imre utcában kijelölt helyen, illetve a Batthyány-örökmécses megállónál lehet felszállni. A 15-ös és 115-ös autóbuszok a Boráros tér felé a Bajcsy-Zsilinszky úton át járnak, az angyalföldi végállomásaik felé pedig nem térnek be a Kossuth Lajos térhez.
 • H6 (hév): ma 6:40-től - visszavonásig: egyvágányú közlekedés (forgalmi ok)
 • 105 (busz), 979 (éjszakai): ma 4:30-tól - október 24., 04:30-ig: terelés (rendezvény) - Az éjszakai járat ideiglenesen az Andrássy út - Oktogon / Nagymező utca - Király utca - Városligeti fasor - Bajza utca - Damjanich utca - Ötvenhatosok tere útvonalon át közlekedik és a 70-es trolibusz érintett megállóiban áll meg.
 • 2 (villamos): ma üzemkezdettől - 19:00-ig: rendezvény - A villamos ideiglenesen csak a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) és Közvágóhíd H megállóhelyek között közlekedik.
 • 69 (villamos): október 16., hétfő üzemkezdettől - október 29., üzemzárásig: autóbuszos pótlás (építkezés) - A 69-es villamos rövidített útvonalon, a Mexikói út M és Rákospalota, MÁV-telep között közlekedik. Rákospalota, MÁV-teleptől Újpalota, Erdőkerülő utca megállóig pótlóbusszal lehet utazni.
 • 119 (busz): október 14., szombat üzemkezdettől - november 09., üzemzárásig: terelés (építkezés) - Az autóbusz a Zodony utcát követően terelve, a Helsinki úton át közlekedik a Gubacsi út / Határ út felé. A kimaradó megállók felől Pesterzsébet központjába való eljutás a járat Zodony utca irányú megállóiból lehetséges.
 • 60 (villamos): október 02., hétfő üzemkezdettől - november 10., üzemzárásig: autóbuszos pótlás (felújítás) - Fenti időszakban - kivéve 2017. október 2-án, 3-án, 4-én és 5-én 08:30-14:30 között - a fogaskerekű villamos rövidített útvonalon, a Városmajortól az Adonis utca megállóig közlekedik. Onnan a Svábhegyig a 21-es és a 21A jelzésű autóbuszokkal, a Svábhegytől pedig a 60-as pótlóbusszal lehet továbbutazni a Széchenyi-hegy, Gyermekvasútig. A 60-as villamospótló a Művész út megállóhelyet csak a Széchenyi-hegy felé érinti. A megjelölt autóbuszokon kerékpár szállítása lehetséges.
 • 121 (busz): szeptember 05., kedd 7:25-től - október 26., üzemzárásig: terelés (építkezés) - Az autóbusz Rákospalota-Újpest vasútállomás irányába terelve, a Klára utcán át közlekedik, az Ősz utca megállója ideiglenesen itt kerül kijelölésre.
 • 153 (busz): augusztus 10., csütörtök üzemkezdettől - november 05., üzemzárásig: terelés (építkezés) - Az autóbusz a Gazdagréti tér irányába módosított útvonalon, a Dombóvári út - Budafoki út útvonalon át közlekedik, az Egyetemváros - A38 hajóállomás és a Petőfi híd, budai hídfő megállóhelyeket nem érinti. A járat ideiglenesen a Dombóvári úton, az Infopark mellett, valamint a 33-as autóbusz Budafoki út / Dombóvári út és Budafoki út / Szerémi sor megállóhelyeinél áll meg.
 • 15, 115 (busz): 2015. november 29., vasárnap üzemkezdettől - visszavonásig: terelés (építkezés) - 2017. június 26-ától a járatok ismét a Belgrád rakparton át közlekednek a Boráros tér felé, a József nádor tér és a Dorottya utca (Vörösmarty tér M) helyett a Széchenyi István térnél és a Vigadó térnél állnak meg. - A Párizsi udvar átépítése miatt az autóbuszok Angyalföld irányába nem érintik a Ferenciek terén átvezető útszakaszt. A járatokra a Múzeum és a Károly körúton, a 9-es autóbusz Óbuda irányú megállóiban lehet felszállni (Kálvin tér M, Astoria M, Deák Ferenc tér M).
 • M1 (metro): ma 13:00-tól - 17:00-ig: megálló kihagyás (rendezvény) - Hétfőn, kb. 13-17 óráig az M1-es metró szerelvényei a Vörösmarty utca megállóhelyen nem állnak meg.
 • 73, 76 (trolibusz): ma 13:00-tól - 17:30-ig: rendezvény - A 73-as trolibusz ideiglenesen nem közlekedik. A 76-os jelzésű pedig megosztott útvonalon, a Jászai Mari tér és a Lehel tér M, illetve a Keleti pályaudvar M és a Rózsa utca megállóhelyek között jár.

Közeledő figyelmeztetések

 • 7G, 46, 144, 146, 174 (busz), 996, 996A (éjszakai): október 24., kedd 4:00-tól - december 15., 23:30-ig: terelés (építkezés) - Újpalota felé a 46-os busz változatlan útvonalon jár, míg a 7G jelzésű, illetve a 996-os és 996A éjszakai járatok a Mátyás király utca - Rákosi út - Szlovák út - Csömöri út irányába terelve közlekednek.
 • 3 (villamos): október 26., csütörtök üzemkezdettől - november 05., üzemzárásig: autóbuszos pótlás (karbantartás) - A villamos ideiglenesen megosztott útvonalon, a Mexikói út M és Kőbánya alsó vasútállomás, valamint az Ecseri út M és a Gubacsi út / Határ út között közlekedik. A kimaradó szakaszon a 3-as pótlóbusszal lehet utazni, melyre Kőbánya alsónál a buszvégállomáson és a 9-es járat Mázsa térnél lévő megállójában, az Ecseri út metróállomásnál pedig az Üllői úton, a benzinkút előtt kijelölt helyen lehet felszállni.
 • H6 (hév): október 28., szombat üzemkezdettől - október 29., üzemzárásig: autóbuszos pótlás (karbantartás) - A hév ideiglenesen rövidített útvonalon, Dunaharaszti külső és Tököl, illetve Ráckeve állomások között közlekedik. A kimaradó szakaszon a H6-os pótlóbusszal lehet utazni, melyre a Közvágóhídnál a Kvassay Jenő úton kijelölt helyen, Dunaharaszti külsőnél pedig a hévállomás mellett lehet felszállni.
 • H6 (hév): október 30., hétfő üzemkezdettől - október 31., üzemzárásig: egyvágányú közlekedés (karbantartás) - A hév ideiglenes menetrend szerint jár. A Közvágóhíd felé közlekedő szerelvények a megjelölt megállóhelyeken az ellenkező, Ráckeve irányú peronnál állnak meg.


Copyright © 2017 Minden jog fenntartva.

Adatvédelmi nyilatkozat