Közeledő figyelmeztetések: június 23., szombat üzemkezdettől - június 24., üzemzárásig: autóbuszos pótlás (karbantartás) - A H5-ös hév szerelvényei a Batthyány tértől csak Békásmegyer állomásig közlekednek. A kimaradó szakaszon a H5-ös és a H5E jelzésű pótlóbuszokkal utazhatnak, melyekre Békásmegyeren a 160-as busz eredeti végállomásánál (a Csobánka téri buszfordulóban), valamint a 943-as éjszakai járat megállóhelyein lehet felszállni (kivéve Pomázon Békásmegyer felé, ahol a VOLÁNBUSZ-állomáson áll meg). A H5-ös hévpótló busz a 943-as busz vonalán jár, a H5E jelű gyorsjáratként közlekedik, Pomáz és Szentistvántelep érintése nélkül. A járatok szentendrei végállomása a buszpályaudvar 8-as kocsiállásánál létesül. - bővebb információ

Kattintson az alábbi listában a kívánt H5-ös hév megálló megtekintéséhez, vagy kattintson a térképen a jelzésekre, hogy megnézze, melyik megállóhoz tartoznak:
Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az esetleges hiányosságokért vagy hibákért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Adatvédelem